Kepti aguročiai
INGREDIENTAI:
600 gramų | aguročio |
2.5 valgomojo šaukšto | kvietiniai miltai |
2.5 valgomojo šaukšto | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | grietinė |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bulvytės fri
- ZIGMO lašišos suktinukai su rikotos įdaru
- Vieno kąsnio sumuštinukai su silke
- Apelsinai su ridikėliais
- Krabų lazdelių kukuliai
- Įdarytas agurotis
- Skrebučiai su užtepėle
- Ispanijos omletas
- Svogūnai prie alaus
- Vyšninių pomidorų užkandėlė
- Kiaušininė piciukė keptuvėje
- Boquerones en vinagre (kilkė acte)
- Lašiša įdaryti kiaušiniai
- Gaivūs lavašo suktinukai
- Avokadas su varške
- Česnakiniai šonkauliukai
- Keksiukiniai pusryčiai
- Pikantiški krepšeliai
- Karališkos krevetės
- Migdolinės pelytės
Kepti aguročiai
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Agurotis,
600 gramų -
Kvietiniai miltai,
2.5 valgomojo šaukšto -
Sviestas,
2.5 valgomojo šaukšto -
Grietinė,
3 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Aguročiai nulupami, išgremžus sėklas supjaustomi 0,5 cm storio, 5—6 cm ilgio gabaliukais, pasūdomi, pavoliojami miltuose ir apkepinami svieste. Tada keletą minučių palaikomi orkaitėje. Tiekiami su grietine.
Reklama:
Komentarai (7)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...