Keptas varškės sūris
AUTORIUS:
Ieva Visockytė
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 vienetas varškės sūris
3 valgomieji šaukštai miltai ( žirnių)
1 vienetas kiaušiniai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Išplakti kiaušinį su druska.
2.
Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.
3.
Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.
4.
Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.
5.
Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas varškės sūris

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Išplakti kiaušinį su druska.

  2. Sūrį supjaustyti nedideliais gabalėliais, tačiau nedaryti gabalėlių labai plonų, kad sūris netrupėtų ir nedaryti mažų, kad neįsigertų daug riebalų.

  3. Supjaustyto sūrio gabalėlius pamirkyti kiaušinio plakinyje, tada apvolioti žirnių miltuose.

  4. Kepti keptuvėje ant įkaitinto sviesto.

  5. Gardu patiekti su grietine, ypač tinka rūgšti uogienė, džemas: serbentų, spanguolių. Mes valgėme be jokio padažo. Skanūs ir šilti, ir karšti.

Receptą atsiuntė Ieva Visockytė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų