Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.
Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 kilogramas | upėtakis |
1 vienetas | pomidorai |
1 skiltelė | citrinos |
1 valgomasis šaukštas | krapai |
60 gramų | kremas (sūrio, fermentinis) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su lašiša
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Kepta stinta su krapais
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša folijoje
- Kepta lašiša
- Menkė tešloje
- Keptas karšis
- Papuošta kepta lydeka
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Spageti su alyvuogėmis
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Žuvies troškinys
Keptas upėtakis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
-
Upėtakis,
1 kilogramas -
Pomidorai,
1 vienetas -
Citrinos,
1 skiltelė -
Krapai,
1 valgomasis šaukštas -
Kremas, sūrio, fermentinis,
60 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Upėtakį išdarinėkite ir įtrinkite druska ir pipirais.
Upėtakį apšlakstykite citrinos sultimis.
Ant upėtakio uždėkite pomidorų griežinėlius ir apibarstykite krapais.
Kepkite žuvį susuktą folijoje 200° C orkaitėje 20 minučių.
Po to foliją nusukite ir apibarstykite sūriu. Kepkite dar 20 minučių.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...