Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.

Keptas upėtakis
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
0.5 kilogramo | upėtakis |
šiek tiek | druska |
2 skiltelės | česnakas |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
1 vienetas | svogūnai |
1 valgomasis šaukštas | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Lašiša garuose
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Skumbrė su citrina
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Žuvies kotletai
-
Pica su lašiša
-
Lašišos troškinys
-
Kalmarų žiedai tešloje
-
Žuvis tešloje
-
Keptas karpis tešloje
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Žuvies spurgytės
Keptas upėtakis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Upėtakis,
0.5 kilogramo - Druska
-
Česnakas,
2 skiltelės -
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Prieskoniai, žuviai
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Kvietiniai miltai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėkite ir nuskuskite.
Įtrinkite prieskoniais ir česnaku.
Žuvį aptepkite aliejumi ir pavoliokite miltuose.
Svogūnus supjaustykite griežinėliais ir sudėkite į žuvies vidų.
Žuvį susukite į foliją ir kepkite apie 40 minučių 190° C orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...