Keptas triušis sviestiniame marinate
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
1 vienetas triušiena (Šviežias triušis (apie 1,5 kg))
200 gramų sviestas
40 gramų prieskoniai (persilado)
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis rozmarinas
1 žiupsnelis mairūnas
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.
2.
Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.
3.
Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.
4.
Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Keptas triušis sviestiniame marinate

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kambario temperatūros sviestą išmaišyti iki purios masės, suberti visus prieskonius ir viską gerai išmaišyti.

  2. Paruoštu sviestiniu marinatu gausiai ištrinti triušį ir palikti apie 1 valandą pasimarinuoti.

  3. Įkaitinti orkaitę iki 170 laipsnių.
    Į skardą ištiesti foliją, įdėti marinuotą triušį, jį uždengti folija.
    Kepti apie 40 minučių. Po 40 minučių nuimti viršutinę foliją ir leisti lengvai apskrusti apie 10 minučių.

  4. Patiekti su mėgstamomis daržovėmis, ryžiais.

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų