Keptas šventinis kumpis
AUTORIUS:
Laima
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1.5 kilogramo kiauliena (kumpis)
6 valgomieji šaukštai majonezas (DAUMANTŲ "Mango majo")
6 valgomieji šaukštai garstyčios
1 valgomasis šaukštas persiadas
1.5 kilogramo bulvių
1 valgomasis šaukštas prieskoniai (keptoms bulvėms)
3 valgomieji šaukštai aliejaus (DAUMANTŲ rapsų)
200 gramų salotos ((įvairios))
2 arbatiniai šaukšteliai prieskoniai (salotoms)
1 arbatinis šaukštelis druska
1 arbatinis šaukštelis cukrus
1 valgomasis šaukštas kedro riešutai (kepinti)
3 valgomieji šaukštai aliejaus ((vynuogių kauliukų))
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Kiaulienos kumpį ištepti majonezo, garstyčių ir persilado mišiniu, įdėti į kepimo rankovę ir palikti marinuotis keletą valandų.
2.
Prieš kepant mėsą, nuluptas bulves supjaustyti skiltelėmis, apibarstyti bulvių prieskoniais, pašlakstyti aliejumi ir gerai išmaišyti.
3.
Viską sudėti į kepimo skardą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1:30 min.
4.
Salotų užpilui sumaišyti cukrų, druską, prieskonius salotoms, kedro riešutus ir aliejų.

Keptas šventinis kumpis

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Kiaulienos kumpį ištepti majonezo, garstyčių ir persilado mišiniu, įdėti į kepimo rankovę ir palikti marinuotis keletą valandų.

  2. Prieš kepant mėsą, nuluptas bulves supjaustyti skiltelėmis, apibarstyti bulvių prieskoniais, pašlakstyti aliejumi ir gerai išmaišyti.

  3. Viską sudėti į kepimo skardą ir kepti 200 laipsnių orkaitėje apie 1:30 min.

  4. Salotų užpilui sumaišyti cukrų, druską, prieskonius salotoms, kedro riešutus ir aliejų.

Receptą atsiuntė Laima
Reklama:

Komentarai (2)


  • Audra 2014-12-03 09:59

    Va čia tai tikrai Kalėdinės vaišės!


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...