Keptas kumpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena ( kumpis su odele) |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | imbieras ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas) |
1 vienetas | citrinos (sultys) |
50 gramų | aliejaus ( augalinis) |
2 valgomieji šaukštai | medus ( skystas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vasaros šašlykiukas
- Sūrio kamuoliukai
- Ant iešmo kepta aviena
- Virtiniai su mėsa
- Kotletai su morkų, pievagrybių ir sūrio įdaru
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Guliašas su šafranu
- Mėsos kukuliai su padažu
- Vyniotinis Kubilas
- Pievagrybių apkepas
- Graikiško stiliaus ėrienos kumpeliai
- Sauliaus kibinai
- Apkepas „La Graikija“
- Keptas kiškis
- Kiaulienos suktinukai su džiovintais obuoliais
- Bajoriški Radvilų zrazai
- Prancūziškas triušis
- Mėsos - daržovių troškinys
- Arvydo Londono kepsnys su prieskoniais (London Broil)
- Jautiena kiniškai
Keptas kumpis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, kumpis su odele,
2 kilogramai -
Česnakas,
6 skiltelės - Imbieras, gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas
-
Citrinos, sultys,
1 vienetas -
Aliejus, augalinis,
50 gramų -
Medus, skystas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...