
Keptas kumpis
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 kilogramai | kiauliena ( kumpis su odele) |
6 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | imbieras ( gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas) |
1 vienetas | citrinos (sultys) |
50 gramų | aliejaus ( augalinis) |
2 valgomieji šaukštai | medus ( skystas) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pyragas
-
Guliašiukas
-
Sauliaus kibinai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos troškinys
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Triušienos pjausniai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Tortilijos
-
Jautienos vyniotiniai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos cimesas
-
Smaližių liežuvis
Keptas kumpis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kiauliena, kumpis su odele,
2 kilogramai -
Česnakas,
6 skiltelės - Imbieras, gabaliukas (apie 3 cm), tarkuotas
-
Citrinos, sultys,
1 vienetas -
Aliejus, augalinis,
50 gramų -
Medus, skystas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Imbierą ir česnakus smulkiai sutarkuokite. Į košelę supilkite citrinos sultis, suberkite druską, sudėkite medų,supilkite aliejų. Maišykite, kol ištirps druska. Kumpį nuplaukite šaltu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, įdėkite į gilų dubenį, užpilkite marinatu, keliose vietose subadykite mediniu iešmeliu ir uždenkite maistine plėvele. Laikykite parą šaldytuve. Kepti grilyje.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...