Keptas karpis su pomidorais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 kilogramai | karpis |
150 gramų | vynas (baltas) |
50 gramų | sūris (fermentinis) |
300 mililitrų | alyvuogių aliejaus |
60 gramų | sviestas |
3 vienetai | pomidorai |
2 vienetai | svogūnai |
3 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | garstyčios (sėklos) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji, malti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Lašiša grilyje
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Žuvis tešloje
- Keptos plekšnės
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Lašišos suktiniai
- Žuvies kepsneliai
- Karpis, šutintas aluje
- Kepta orkaitėje lydeka
- Farširuota lydeka
- Pyragas su lašišos įdaru
- Lašiša su vaisiais
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Žuvies maltiniai
- Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
- Žuvis krakmolo apvalkale
Keptas karpis su pomidorais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Karpis,
2 kilogramai -
Vynas, baltas,
150 gramų -
Sūris, fermentinis,
50 gramų -
Alyvuogių aliejus,
300 mililitrų -
Sviestas,
60 gramų -
Pomidorai,
3 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Česnakas,
3 skiltelės - Garstyčios, sėklos
- Druska
- Pipirai, kvapnieji, malti
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpius išdarinėkite, pasūdykite, apibarstykite pipirais ir iškepkite aliejuje. Tada dėkite į troškintuvą. Aliejuje, kuriame kepė žuvys, pakepinkite griežinėliais supjaustytus svogūnus ir sutrintus česnakus. Kai svogūnai pagels, berkite garstyčias ir sudėkite nuluptus bei supjaustytus pomidorus. Troškinkite, kol pomidorai ištiš. Tada pilkite vyną, išmaišykite ir viską krėskite į troškintuvą su karpiais. Užtarkuokite sūrį, uždėkite sviestą ir apkepkite orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...