Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.
Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai
Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)
Skanaus !
Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | žuvis (jūros) |
50 gramų | alyvuogių aliejaus |
šiek tiek | druska |
100 gramų | kvietiniai miltai (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aitriųjų paprikų CHIPOTLE majonezas
- Padažas keptai mėsai
- Varškės padažas
- Krienų užpilas
- Vištienos kukuliai su aitriųjų paprikų mirkomuoju padažu
- Raudonasis padažas
- Padažas "Uncle Ben's"
- Spanguolių ir obuolių padažas
- Pikantiškas padažas su majonezu
- Mango padažas
- Lenkiškas padažas prie virtos žuvies
- Pomidorų padažas su grybais
- Marinuotų agurkėlių česnakų ir padažas
- Aviečių padažas desertams
- Pomidorų padažas
- Tikra Guacamole
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Brokolių padažas
- Salotų padažas
- Moliūgų kečupas
Kepta žuvis su rasalu (užpiltinė)
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, jūros,
1 kilogramas -
Alyvuogių aliejus,
50 gramų - Druska
-
Kvietiniai miltai, kepimui,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Apvoliojant miltuose tradiciškai kepame keptuvėje žuvį, iškeptą dedame į indą.
Rasalui (užpylimui) naudosime šiuos ingredientus:
Vanduo 1ltr
Svogunai 2-3 vnt.(pjaustyti grežinėliais)
Lauro lapai 2-3vnt.
Gvazdikėliai 4-5vnt.
Kvepiantieji pipirai 5-8vnt.
Druska, pusė šaukšto
Cukrus,1 šaukštas
Actas,2-3 šaukštai
Rasalo gaminimas:
Užvirti vandenį, sudėti visus ingridientus, virti 5-6 min. Atvėsintu rasalu užpilti žuvį taip,kad apsemtu ir palaikyti šaldytuve 3-5 val.
Žuvis patiekiama šalta su karštomis bulvemis (dar galima apibarsyti mėgstamais žalumynais)
Skanaus !
Reklama:
Komentarai (2)
-
milė
2010-12-22 10:06
skanu tikrai ... tik dar dėjau į rasalą morką virta supjaustyta griezinėliais %-) :super: :super: :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...