Kepta žuvies filė
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų žuvies filė (menkė, lašiša ar lydeka)
100 gramų grietinėlės, 35%
100 gramų fermentinio sūrio (tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai krapai (susmulkinti)
šiek tiek druska
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Žuvies filė apibarstykite druska ir pipiriukais.
2.
Žuvį užpilkite grietinėle, pabarstykite krapais, sūriu ir pašaukite į orkaitę 180° C laipsnių 35 min.
Galite kartu sudėti smulkiai pjaustytas bulves, bus vienas kepimas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta žuvies filė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Žuvies filė apibarstykite druska ir pipiriukais.

  2. Žuvį užpilkite grietinėle, pabarstykite krapais, sūriu ir pašaukite į orkaitę 180° C laipsnių 35 min.
    Galite kartu sudėti smulkiai pjaustytas bulves, bus vienas kepimas.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų