
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas | žąsis |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
500 gramų | rauginti kopūstai |
100 gramų | pomidorų padažas |
0.5 stiklinės | taukai (kiaulių) (tirpinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kmynai |
šiek tiek | mairūnas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Aštrūs sparneliai
-
Troškinta antis su svogūnais
-
Vištos sparneliai sojos ir medaus marinate
-
Višta su apelsinais
-
Keptas ančiukas
-
Kalakutienos pyragas
-
Troškintos vištų blauzdelės
-
Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
-
Kijevo kotletai
-
Kepintos vištų širdelės su svogūnais
-
Kalakutiena su medumi
-
Daržovių bei mėsos troškinys
-
Farširuota višta šventiniam stalui
-
Obuoliais įdaryta žąsis
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Grilyje kepti vištienos kepsneliai su šviežiomis salotomis
-
Vištienos krūtinėlė su pievagrybiais
-
Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
-
Vištiena su džiovintais pomidorais
-
Vištienos kepsnys prancūziškai
Kepta žąsis su troškintais kopūstais
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žąsis,
1 vienetas -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Pomidorų padažas,
100 gramų -
Taukai (kiaulių), tirpinti,
0.5 stiklinės - Druska
- Kmynai
- Mairūnas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išskrostas paukštis įtrinamas druska su prieskoniais ir palaikomas 2—3 val. Vėliau aptepamas riebalais ir kepamas apie 2 val. orkaitėje — kartkartėmis palaistomas grybų nuoviru. Kopūstai ištroškinami su trupučiu grybų nuoviro, vėliau suberiami ir supjaustyti grybai. Gardinama prieskoniais. Paukštis supjaustomas (stambesni kaulai išimami) ir sudedamas į pusdubenį (sluoksniais) su troškintais kopūstais, pagardintais pomidorų padažu. Viskas dar pašildoma orkaitėje. Tiekiama su virtomis bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...