Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištiena su ryžiais
- Įdaryta antis pagal Austrus
- Troškintos kurapkos
- Vištiena iš garų su rozmarinu
- Vištienos krūtinėlės įdarytos sūriu, kumpiu ir ananasais
- Antis, kepta aluje
- Vištiena garų puode
- Vištienos apkepas
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos ir cukinijų kotletukai
- Traški vištiena
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Vištiena su rabarbarais
- Anties krūtinėlės kepsniai su pievagrybiais, bulvių koše ir daržovėmis
- Aštri vištiena su alyvuogėmis ir rausvaisiais svogūnais
- Įdarytos paprikos su vištiena
- Keri viščiukas
- Vištiena su traškia plutele
- Keptas kalakutas įdarytas bulvių koše
- Maltiniai su kaparėliais
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...