Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos suktinukai
- Troškinta antis su daržovėmis
- Vištienos šlaunelės su petražolėmis
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Vištienos kepsniukai
- Vištiena orkaitėje
- Vištienos file kepsneliai ant apelsinų
- Kepta antienos file
- Vištiena su kopūstais
- Vištiena pietums
- Vištienos filė suktinukai
- Naminis šnicelis
- Antis, kepta aluje
- Vištienos gabaliukai aluje
- Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
- Kepsniukai iš vištienos gabaliukų
- Vištienos kepsneliai su itališkais prieskoniais
- Vaisiais įdaryta višta
- Vištiena su 40 skiltelių česnako
- Vištiena jogurto marinate
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...