
Kepta žąsis su obuoliais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
10 vienetų | obuoliai |
šiek tiek | druska |
1 vienetas | žąsis |
šiek tiek | kmynai |
1 stiklinė | sultinys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kepta vištiena su daržovėmis
-
Saldžiarūgščiai sparneliai
-
Kepta višta garstyčių marinate
-
Vištienos krūtinėlė
-
Triušienos dešrelės tešloje
-
Kepta vištienos krūtinėlė
-
Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
-
Kalakutiena bulvių geldelėse
-
Keri viščiukas
-
Vištienos apkepas su obuoliais
-
Vištiena su cukinija ir pomidorais
-
Kalakutienos pjausniai
-
Kalakutienos guliašas
-
Vištiena iš garpuodžio su daržovėmis
-
Vištiena su bulvių koše
-
Kalakuto šlaunelės
-
Vištienos kepsneliai su varškės sūriu
-
Keptos bulvės ir vištiena
-
Vištiena su mocarela ir čiobreliais, kadagio uogomis bei raudonėliu
-
Kepta supjaustyta višta
Kepta žąsis su obuoliais
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Obuoliai,
10 vienetų - Druska
-
Žąsis,
1 vienetas - Kmynai
-
Sultinys,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta žąsis įtrinamą druska, kmynais, surišama, dedama į keptuvą, užpilama puse stiklinės sultinio ir kepama palaistant 2 val. Paukščiui suminkštėjus, aplink jį sudedami nuplauti, nusausinti obuoliai. Iškepta ir atvėsusi žąsis supjaustoma, aplinkui sudedami obuoliai. Puošiama petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (9)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...