Kepta višta su obuolių įdaru
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek baltieji pipirai (malti)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
šiek tiek druska
1 vienetas vištiena (vidutinio dydžio)
2 vienetai obuoliai (vidutinio dydžio)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
1 arbatinis šaukštelis bazilikas (džiovintas)
1 arbatinis šaukštelis mairūnas (džiovintas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Vištą įtrinkite prieskoniais ir žolelėmis.
Aptepkite aliejumi ir palikite marinuotis 24 valandoms.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Obuoliais įdarykite vištos vidų. Kad obuoliai neiškristų perverkite mediniais pagaliukais arba su siūlu ir adata užsiūkite.
Kepkite 180-190 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta višta su obuolių įdaru

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Vištą įtrinkite prieskoniais ir žolelėmis.
Aptepkite aliejumi ir palikite marinuotis 24 valandoms.
Obuolius nulupkite ir supjaustykite mažesniais gabaliukais.
Obuoliais įdarykite vištos vidų. Kad obuoliai neiškristų perverkite mediniais pagaliukais arba su siūlu ir adata užsiūkite.
Kepkite 180-190 laipsnių orkaitėje apie 1 valandą.
Skanaus :)

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų