Visus komponentus išmaišyti, marinatu ištrinti vištą ir palikti ją 4 - 5 valandoms marinuotis. Kepti apie valandą laiko orkaitėje, ant grotelių.
Skanaus.
Kepta višta garstyčių marinate
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas | vištiena |
3 valgomieji šaukštai | garstyčios |
3 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 žiupsneliai | druska |
3 valgomieji šaukštai | sojos padažas |
1 arbatinis šaukštelis | prieskoniai (vištienai) |
0.5 vieneto | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Maltos vištienos kepsnys
- Vištiena su troškintomis daržovėmis
- Vištienos filė suktinukai
- Maltiniai su kaparėliais
- Grilyje kapta vištienos filė
- Vištienos apkepas su obuoliais
- Vištienos kepsneliai su krabų lazdelėm
- Triušienos dešrelės tešloje
- Vištienos krūtinėlės kepsnys
- Farširuota višta
- Kepta žąsiena su slyvų padažu
- Greiti vištienos kąsneliai
- Vištiena svogūnų ir krapų
- Kepta višta su obuoliais
- Vištiena kepta su žolelėmis
- Čeburėkai su vištienos faršu
- Vištienos kulšelės
- Apkepas su vištiena, grybais ir brokoliais
- Vištiena garų puode
- Bajoriška antis su slyvomis ir obuolių sultimis
Kepta višta garstyčių marinate
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Vištiena,
1 vienetas -
Garstyčios,
3 valgomieji šaukštai -
Majonezas,
3 valgomieji šaukštai -
Druska,
2 žiupsneliai -
Sojos padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Prieskoniai, vištienai,
1 arbatinis šaukštelis -
Citrinų sultys,
0.5 vieneto - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Visus komponentus išmaišyti, marinatu ištrinti vištą ir palikti ją 4 - 5 valandoms marinuotis. Kepti apie valandą laiko orkaitėje, ant grotelių.
Skanaus.
Reklama:
Komentarai (8)
-
darius
2017-08-29 09:54
vista sunkokai prisiima druska,manau viskas cia gerai.reikes pabandyt
-
aldona
2017-08-27 19:14
as nededu sojos padazo,bet dedu medaus labai gaunasi super marinatas
-
Jonas
2017-01-15 14:00
Manau kad yra pasakisko skonio aciu
-
valis
2016-03-29 10:57
Per suru
-
Erkė
2015-12-07 11:38
Pagal tokį kiekį mėsos per daug druskos,sojos padažas sūrus,prieskoniai,plius dar druska...nu nežinau nežinau...
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...