Kepta višta
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
2 skiltelės česnakas
1 vienetas svogūnai
1.5 kilogramo vištiena
2 vienetai čiobreliai (šakelės)
1 vienetas rozmarinas (šakelės)
1 valgomasis šaukštas džiovintas raudonėlis
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta višta

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Nuo čiobrelių nurenkame gležnus lapelius, nuo rozmarino spygliukus nuplėšome ir supjaustome, česnaką sutriname ir dedame prie žolelių, beriame druskos, pipirų, raudonėlio (jei turite šviežio raudonėlio, galite ir jį naudoti), viską sumaišome.
Pasigamintu prieskonių mišiniu įtriname vištą.
Į vištos kiaurymę įdedame nulupą svogūną.
Pašauname į iki 220° C įkaitintą orkaitę, tokioje temperatūroje kepame 10 min., po to sumažiname temperatūrą iki 160° C ir kepame apie 2 val.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų