Kepta triušiena
AUTORIUS:
Danutė
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
1 vienetas triušiena (apie 1,5 kg triušis)
4 skiltelės česnakas
1 žiupsnelis druska
1 žiupsnelis pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.
2.
Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.
3.
Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta triušiena

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Triušį supjaustyti dalimis. Susmulkinti česnaką. Mėsą įtrinti prieskoniais (druska, česnakas, pipirai) ir palikti apie 30 minučių pasimarinuoti.

  2. Į kepimo indą sudėti marinuotą triušieną ir uždengti folija.
    Pašauti į 170 C įkaitintą orkaitę ir kepti apie 40 min.

  3. Patiekti su mėgstamu garnyru. Skanaus!

Receptą atsiuntė Danutė
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų