Kepta stinta
Porcijų skaičius:
3
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
500 gramų | stinta (šviežia) |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 sauja | miltai |
1 žiupsnelis | prieskoniai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Stintas išvalom, barstom prieskonius. Apvoliojam plaktame kiaušinyje, miltuose ir kepam karštame aliejuje, kol apskrus. Patiekti su bulvėmis ir mėgiamu padažu.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lazanija su lašiša
- Žuvis ekvadorietiškai kokosų pieno padaže
- Kepta stinta su krapais
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Spageti su krevetėmis
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša folijoje
- Kepta lašiša
- Menkė tešloje
- Keptas karšis
- Papuošta kepta lydeka
- Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Spageti su alyvuogėmis
- Užkepta žuvis su konjako padažu
- Norvegiška menkė vasariškai
- Žuvies ir krevečių šašlykai
- Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
- ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
- Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
- Žuvies troškinys
Kepta stinta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 3
-
Stinta, šviežia,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Miltai,
1 sauja -
Prieskoniai,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stintas išvalom, barstom prieskonius. Apvoliojam plaktame kiaušinyje, miltuose ir kepam karštame aliejuje, kol apskrus. Patiekti su bulvėmis ir mėgiamu padažu.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...