
Kepta šoninė
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | kiaulienos šoninė |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
1 valgomasis šaukštas | kmynai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Įdaryti pievagrybiai
-
Purienos
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Šašlykai su actu ir žalumynais
-
Karštas plovas
-
Jautienos filė kepsnio gaminimas
-
Šašlykai marinuoti kefyre
-
Kepsneliai su slyvomis
-
Iškylos dešrelės
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
-
Šašlykas pomidorų sultyse
-
Basturma
-
Kiaulienos muštinis
-
Veršienos muštiniai
-
Mėsos apkepas
-
Šašlykas kitaip
-
Įdaryti mėsos kukuliai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
Kepta šoninė
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaulienos šoninė,
1 kilogramas -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas -
Kmynai,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Iš mėsos išimami kaulai, ji pasūdoma ir apkepinama taukuose arba aliejuje. Sudėjus į keptuvę, mėsa apibarstoma kmynais, apdedama svogūnų griežinėliais ir kepama, palaistant sunka. Šalta mėsa supjaustoma ir sudedama į pailgą pusdubenį. Puošiama žalumynais, raugintų agurkų spiralėmis.
Reklama:
Komentarai (5)
-
agne
2016-03-20 18:48
aciu Dovile!
-
dovile
2009-09-22 16:40
kepta sonine ;geriausiai marinuojama su prieskoniais,laikoma kokia viena para,kad gerai isimarinuotu,tada kepam folijoj,ji buna sultingesne ir skanesne,pries baigiant kepti nuimama folija,kad sonine apskrustu :-D prie jos tinka keptos bulves ir sv.darzoviu salotos :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...