Kepta skumbrė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | petražolės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 kilogramas | skumbrė |
šiek tiek | citrinų sultys |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Plekšnė su špinatais ir feta
- Keptas upėtakis
- Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
- Greiti lašišos kepsneliai
- Lynas, keptas ant grotelių
- Keptas ungurys
- Folijoje keptas karpis
- Midijos su špinatais
- Kepta stinta su krapais
- Spageti su alyvuogėmis
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Žuvies blyneliai su krevetėmis
- Skumbrė pievagrybių padaže
- Lašišos užkandėlė
- Tešloje kepti žuvies piršteliai
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Žuvytės tešloje
- Karpis, keptas orkaitėje
- Silkė su morkomis
Kepta skumbrė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Petražolės
-
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Skumbrė,
1 kilogramas - Citrinų sultys
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuvalyta žuvis pasūdoma ir, užpylus aliejumi, palaikoma 15—30 minučių. Įvyniota į aliejumi išteptą sviestinį popierių, žuvis dedama į kepimo skardą ir kepama 180-190 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 25—30 minučių. Iškepus nuimamas popierius, žuvis įdedama į lėkštę, dar šilta pabarstoma smulkiai supjaustytais petražolių lapeliais ir apšlakstoma citrinos sultimis.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...