Kepta orkaitėje lydeka
AUTORIUS:
Miglė
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 kilogramas jūros lydeka
1 vienetas morkos
200 gramų žiediniai kopūstai
100 gramų šparaginės pupelės
1 valgomasis šaukštas dižono garstyčios
šiek tiek prieskoniai (žuviai)
0.5 arbatinio šaukštelio druska
5 vienetai juodieji pipirai (žirneliai)
4 vienetai lauro lapų
2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
 
2.
Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta orkaitėje lydeka

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Žuvis supjaustoma storais gabalais ir dedame į verdantį vandenį. Verdama ant mažos ugnies 10 - 15 minučių. Į vandenį beriama druskos, dedami lauro lapai, pipirai.
     

  2. Apvirta lydeka dedama kartu su daržovėmis į aliejumi pateptą kepimo skardą, apšlakstoma citrinų sultimis, apibarstoma prieskoniais žuviai ir kepama orkaitėje apie 20 - 30 minučių.

    Skanaus.

Receptą atsiuntė Miglė
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų