Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!

Kepta menkė
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | druska |
4 valgomieji šaukštai | majonezas |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
500 gramų | menkės (filė) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Ežero šašlykas
-
Pikantiškas jautienos kepsnys
-
Žiedinių kopūstų apkepas
-
Šašlykai
-
Kopūstainiai su mėsa
-
Stirnienos vyniotiniai
-
Kepenėlės su vaisiais
-
Virdžinijos kumpis
-
Jautienos kotletai
-
Kiaulienos šašlykas su medumi
-
Jautienos nugarinės kepsnys
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
-
Kiaulienos karbonadai su krapų ir petražolių padažu
-
Su kefyru marinuoti šašlykai
-
Mėsos kukuliai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Karamelizuotas keptas kumpis
-
Skanūs kiaulienos kepsniukai
-
Steikai
Kepta menkė
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Druska
-
Majonezas,
4 valgomieji šaukštai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Menkės, filė,
500 gramų -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žuvies filė apibarstykite druska, miltais.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų ir dėkite majonezu apteptus žuvies gabaliukus. Kepkite, kol abi pusės gražiai pagels.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...