Kepta menkė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
150 gramų krevetės be kevalo
150 mililitrų grietinėlės, 35%
150 gramų sūris (fermentinis)
2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
šiek tiek druska (su jodu)
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
300 gramų menkės (filė)
2 valgomieji šaukštai bazilikas (šviežias, sukapotas)
1 vienetas avokadų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Įkaitinti orkaitę iki 220° C.
Kepimo indą patepkite aliejumi.
Sudėkite menkės gabaliukus.
Nulupti avokadą, išimti kauliuką ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Ant menkės uždėti avokado gabalėlių. Ant viršaus uždėti krevetes.
Bazilikus sumaišyti su prieskoniais.
Sutarkuoti sūrį.
Ant viršaus užpilti grietinėlės ir užberti sūrio. Apibarstyti prieskonių mišiniu (bazilikas, druska ir t.t.).
Kepti 15-20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta menkė

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Įkaitinti orkaitę iki 220° C.
Kepimo indą patepkite aliejumi.
Sudėkite menkės gabaliukus.
Nulupti avokadą, išimti kauliuką ir supjaustyti plonais gabaliukais.
Ant menkės uždėti avokado gabalėlių. Ant viršaus uždėti krevetes.
Bazilikus sumaišyti su prieskoniais.
Sutarkuoti sūrį.
Ant viršaus užpilti grietinėlės ir užberti sūrio. Apibarstyti prieskonių mišiniu (bazilikas, druska ir t.t.).
Kepti 15-20 minučių.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų