Kepta marinuota menkė
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | menkės |
0.5 stiklinės | aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | citrinų sultys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Menkės apkepas su grybais
- Kepta žuvies filė
- Lašišos apkepas
- Margaritos žuvies apkepas
- Lašišų šašlykai
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Lašišų arba upėtakių filė kepsnys su duonos plutele
- Ant iešmo keptas ungurys
- Lašiša su daržovėmis
- Keptas ant grotelių upėtakis
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
- Kepta balta žuvis (Tilapia)
- Keptos kuojos
- Keptas upėtakis
- Farširuota lydeka
- Česnakinės čili krevetės "Firminės"
- Žuvis su cukinija
- Plekšnės filė su plutele
- Gurmaniškas lašišos kepsnys
Kepta marinuota menkė
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Menkės,
1 kilogramas -
Aliejus,
0.5 stiklinės -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
- Citrinų sultys
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išvalyta supjaustyta menkė (be kaulų) 30 min. palaikoma citrinos sulčių ir maltų prieskonių marinate. Vėliau pasūdoma, pavoliojama miltuose ir kepama įkaitintame aliejuje ant lengvos ugnies.
Reklama:
Komentarai (6)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...