Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Kepta lašiša tešloje
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
2 valgomieji šaukštai | majonezas |
3 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 valgomasis šaukštas | citrinų sultys |
200 gramų | lašiša (filė) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Marinuota stinta
- Žuvies kukulaičiai
- Lašiša orkaitėję su saulėgrąžomis
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
- Suktinukai
- Kepta stinta
- Kepta stinta su krapais
- Sardelės apsuktos bekonu
- Žuvis su migdolais
- Armėniškai keptas upėtakis
- Lašiša grietinėlės padaže
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Pieniška moliūgų sriuba
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Žuvies kepsneliai
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Menkė su krienais ir grietine
- Kepta skumbrė
Kepta lašiša tešloje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Majonezas,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
3 vienetai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
1 valgomasis šaukštas -
Lašiša, filė,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite druska ir pipirais. Sudėkite žuvį į dubenėlį ir aptepkite majonezu.
Išplakite kiaušinius su miltais, prieskoniais ir citrinos sultimis. Citrinos sulčių galima ir nepilti.
Žuvies filė gabaliukus pamirkykite skystoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje.
Kepkite kiekvieną žuvies gabaliuką bent po 3-4 minutes ant mažo kaitrumo ugnies, kad neprisviltų ir gerai iškeptų.
Taip pat galima kepti bet kurios žuvies filė.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...