Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai (malti)
2 valgomieji šaukštai aliejaus
4 valgomieji šaukštai majonezas
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
1 kilogramas lašiša
3 vienetai svogūnai
500 gramų krevetės be kevalo
250 gramų sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Lašišą supjaustykite gabalais, įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje (2-3 min.).
Ant žuvies gabalų sudėkite svogūnus, ant svogūnų sudėkite krevetes, aptepkite majonezu ir viršų apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 15-20 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Lašišą supjaustykite gabalais, įtrinkite prieskoniais ir apšlakstykite citrinos sultimis.
Svogūnus supjaustykite plonais griežinėliais ir pakepinkite įkaitintame aliejuje (2-3 min.).
Ant žuvies gabalų sudėkite svogūnus, ant svogūnų sudėkite krevetes, aptepkite majonezu ir viršų apibarstykite sutarkuotu fermentiniu sūriu.
Kepkite 180 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 15-20 minučių.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Viktorija 2017-07-04 22:08

    Niam


  • Lukas 2017-04-09 21:46

    Vertas demesio receptas, tik krevetes pakepiau su baltu vynu


Daugiau receptų