Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Kepta lašiša su gervuogių padažu
INGREDIENTAI:
šiek tiek | cukrus |
1 vienetas | svogūnai (raudoni) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
3 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
šiek tiek | imbieras |
250 mililitrų | gervuogės (uogienė) |
0.5 kilogramo | lašiša (filė) |
35 gramai | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Populiariausi receptai šią savaitę
- Obuolių ir morkų blynai
- Troškinta vištiena ananasų sultyse
- Orkaitėje keptas paršelis
- Kiaulienos sprandinės kepsnys užkeptas špinatais ir sūriu
- Virta žuvis tešloje
- Orkaitėje apkeptos kiaulių kojos
- Troškintas lynas
- Vištienos sparneliai
- Vištienos filė su grybų padažu
- Šamų kotletukai
- Faršu įdarytos paprikos
- Graikiški spagečiai su malta mėsa
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Eskalopas su pomidorais ir sūriu
- Plekšnės filė su plutele
- Mėtinės vištų blauzdelės
- Pietų kotletukai
- Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
- Mėsos apkepas
- Kiškis keptas su obuoliais
Kepta lašiša su gervuogių padažu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Cukrus
-
Svogūnai, raudoni,
1 vienetas - Druska
- Juodieji pipirai
-
Citrinų sultys,
3 valgomieji šaukštai - Imbieras
-
Gervuogės, uogienė,
250 mililitrų -
Lašiša, filė,
0.5 kilogramo -
Sviestas,
35 gramai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lašišos filė įtrinkite prieskoniais: druska, pipirais ir cukrumi. Viską apšlakstykite citrinos sultimis.
Kepkite žuvį ant grotelių 180 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių.
Smulkiai sukapokite svogūną.
Ištirpinkite puodelyje sviestą ir suberkite svogūnus. Pakepinkite 2-3 minutes.
Įmaišykite imbierą. Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite uogienę.
Žuvį patiekite su padažiuku.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...