Kepta lašiša
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
140 gramų kvietiniai miltai
80 gramų sviestas
1 valgomasis šaukštas garstyčios
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
šiek tiek prieskoniai (citrinpipiriai ir t.t.)
1 valgomasis šaukštas krapai (sukapoti)
1 valgomasis šaukštas citrinų sultys
600 gramų lašiša (filė)
200 gramų grietinė (liesa)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Sumaišykite grietinę, garstyčias, citrinos sultis, druską, smulkintus krapus ir kitus prieskonius pagal skonį.
Lašišos filė gabaliukus apvoliokite grietinės masėje ir sudėkite į molinį kepimo indą.
Sviestą ir miltus išminkykite su pirštais, kaip trintumėte trupiniams. Gautus miltų ir sviesto trupinius sudėkite ant lašišos.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 15 minučių.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta lašiša

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sumaišykite grietinę, garstyčias, citrinos sultis, druską, smulkintus krapus ir kitus prieskonius pagal skonį.
Lašišos filė gabaliukus apvoliokite grietinės masėje ir sudėkite į molinį kepimo indą.
Sviestą ir miltus išminkykite su pirštais, kaip trintumėte trupiniams. Gautus miltų ir sviesto trupinius sudėkite ant lašišos.
Kepkite 200° C orkaitėje apie 15 minučių.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų