Kepta jūros ešerio filė su grikiais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai ešerio (jūros, filė)
1 vienetas kiaušiniai
šiek tiek džiūvėsėliai (paniravimui)
300 gramų grikiai
šiek tiek daržovės (džiovintos (morkos, svogūnai, krapai))
2 vienetai poras
šiek tiek majonezas
šiek tiek pievagrybiai (ar kiti grybai)
šiek tiek sūris (fermentinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta jūros ešerio filė su grikiais

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žuvies filė pabarstome prieskoninėmis žolelėmis, pipirais, druska ir paliekame 30 min. Išsiverdame grikių kruopas su džiovintomis daržovėmis, dedame truputį druskos, pagardiname sviestu. Paliekame šiltai. Žuvytę pavoliojame kiaušinio plakiny, džiuvėsėliuose ir kepame ant silpnos ugnies, apverčiame, dedame ant viršaus tarkuoto fermentinio sūrio, pievagrybių, uždengiame ir kepame, kol gražiai apskrunda. Galima pabarstyti žaliais, smulkintais krapais. Pasigaminame porų salotų su majonezu ir turime puikius pietus.

Reklama:

Komentarai (3)


  • Dalia 2010-03-31 14:46

    Labai viliojančiai atrodo ;-) , tuoj eisiu bandyti :-D . Ačiū už mintis :super:


Daugiau receptų