
Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mėsos pyragas
-
Guliašiukas
-
Sauliaus kibinai
-
Klasikinis kiaulienos šašlykas
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Kiaulienos troškinys
-
Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
-
Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
-
Keptas kiaulienos kumpis
-
Kotletukai
-
Šašlykas pomidorų padažo marinate
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Triušienos pjausniai
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Tortilijos
-
Jautienos vyniotiniai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Jautienos cimesas
-
Smaližių liežuvis
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...