Kepta jautienos nugarinė
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas | jautiena (nugarinė) |
100 gramų | kiaulienos lašiniai (rūkyti) |
1 valgomasis šaukštas | taukai (kiaulių) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sultingas šnicelis
- Naminis šnicelis
- Kotletukai
- Super skanūs ir greitai pagaminami kiaulienos kepsneliai
- Troškinta jautiena su bruknėmis
- Faršu įdarytos bulvės
- Kiaulienos ir varškės maltinukai
- Orkaitėje kepta kiauliena
- Kebabas ant iešmo
- Airiški "kiaušiniai" su siurprizu
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Kepsniai su ananasais
- Kiaulienos kepsnys
- Kiaulienos karka
- Sprandinė kopūsto lape
- Karštas plovas
- Keptų kepenų gaminimas
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Mėsa folijoje
- Troškinta triušiena
Kepta jautienos nugarinė
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, nugarinė,
1 kilogramas -
Kiaulienos lašiniai, rūkyti,
100 gramų -
Taukai (kiaulių),
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...