Kepta jautienos nugarinė
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 kilogramas jautiena (nugarinė)
100 gramų kiaulienos lašiniai (rūkyti)
1 valgomasis šaukštas taukai (kiaulių)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta jautienos nugarinė

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kad mėsa būtų trapesnė, ji 4 dienas laikoma šaltai. Prieš kepant mėsa prismaigstoma ruoželiais supjaustytų lašinių ir ištrinama druska. Įdėta į keptuvą mėsa užpilama taukais ir kepama, nuolat palaistant, kol suminkštėja. Atšaldytas kepsnys supjaustomas ir, sudėjus į lėkštę, papuošiamas žalumynais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų