Kepta duona - kitaip
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
10 riekių | duona |
šiek tiek | aliejaus (duonos kepimui) |
5 vienetai | kiaušiniai (virti) |
2 vienetai | morkos |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
150 mililitrų | majonezas (lieso) |
2 skiltelės | česnakas |
šiek tiek | aliejaus (duonos kepimui) |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortilijų suktinukai
- Krepšeliai su daržovėmis
- Kiaušiniai - laiveliai
- Buritos (burritos)
- Skrebučiai mažajam smaližiui
- Kiaušiniai – vėžliukai
- Aštrios krevetės grilyje
- Vištienos šaltiena su daržovėmis „Velykų sala“
- Labai greita kiaušinių užtepėlė
- Dešrelės sluoksniuotoje tešloje
- Pica su ožkų sūriu ir burokėliais
- Pica su pomidorais ir dešra
- Fokačija su pagardais
- Silkės pataluos vyniotinis
- Meksikietiški pusryčiai HUEVOS RANCHEROS
- Užkandis "Žiemos puokštė"
- Omletas su pomidorais
- Silkė su persikais
- Monikos Šalčiūtės mėsainis
- Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
Kepta duona - kitaip
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Duona,
10 riekių - Aliejus, duonos kepimui
-
Kiaušiniai, virti,
5 vienetai -
Morkos,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Majonezas, lieso,
150 mililitrų -
Česnakas,
2 skiltelės - Aliejus, duonos kepimui
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Duona supjaustome į smulkesnes riekeles. Jas apkepame ant aliejaus iš abiejų pusių. Darome užtepėlę: morkas ir sūrį sutarkuojame per smulkią burokinę tarką, kiaušinius supjaustome smulkiais kubeliais. išspaudžiame česnaką. Viską sudedame į dubenėlį, pilame majonezą, padruskinam ir išmaišom. šią masę tepame ant jau atvėsusių keptų duonos riekelių. Skanu prie alaus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...