Cukiniją supjausčiau griežinėliais. Jei labai didelė cukinija, tai griežinėlius reikėtų perpjauti į 2-3 dalis.
Kiaušinius išplakiau, įmaišiau miltus, kario prieskonius, pyliau mineralinio vandens, kad miltai gerai ir tolygiai išsimaišytų. Tešla turi gautis skysta.
Įkaitau aliejų keptuvėje.
Cukinijos gabalėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje. Abi griežinėlio pusės turi gražiai apskrusti.
Svogūnus supjausčiau kubeliais. Česnaką sugrūdau. Pomidorus taip pat susmulkinau. Daržoves sumaišiau su alyvuogių aliejumi, baltu vynu ir tabasko padažu.
Šis daržovių garnyras labai tinka prie keptų cukinijų tešloje.

Kepta cukinija su kariu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | svogūnai |
1 skiltelė | česnakas |
4 vienetai | pomidorai |
1 vienetas | cukinija |
40 mililitrų | aliejaus |
2 vienetai | kiaušiniai |
5 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | karis |
200 mililitrų | mineralinis vanduo |
šiek tiek | druska |
2 valgomieji šaukštai | alyvuogių aliejaus |
2 valgomieji šaukštai | vynas (baltas) |
2 lašai | tabasko padažas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Briuselinių kopūstų apkepas
-
Olandiškai kepti svogūnai
-
Rudeniškas tortas su faršu ir daržovėmis
-
Falafeliai
-
Kepti rauginti kopūstai
-
Kopūstų maltiniai
-
Cukinijos su varškės įdaru
-
Karštieji kukurūzai su cinamonu ir žaliąja citrina
-
Įdaryti svogūnai
-
Morkų maltiniai
-
Keptos bulvės su sūriu
-
Skaniausi kibinai
-
Faršu įdarytos paprikos
-
Baklažanai su daržovėmis ir kalakutiena
-
Kvietinių miltų blynai
-
Kopūstų blyneliai
-
Lietinių blynų ryšulėliai su daržovėmis
-
Karštos paprikų salotos
-
Jautienos ir bulvių apkepas
-
Brokolių apkepas
Kepta cukinija su kariu
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Česnakas,
1 skiltelė -
Pomidorai,
4 vienetai -
Cukinija,
1 vienetas -
Aliejus,
40 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
5 valgomieji šaukštai -
Karis,
1 arbatinis šaukštelis -
Mineralinis vanduo,
200 mililitrų - Druska
-
Alyvuogių aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Vynas, baltas,
2 valgomieji šaukštai -
Tabasko padažas,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Cukiniją supjausčiau griežinėliais. Jei labai didelė cukinija, tai griežinėlius reikėtų perpjauti į 2-3 dalis.
Kiaušinius išplakiau, įmaišiau miltus, kario prieskonius, pyliau mineralinio vandens, kad miltai gerai ir tolygiai išsimaišytų. Tešla turi gautis skysta.
Įkaitau aliejų keptuvėje.
Cukinijos gabalėlius pamirkiau tešloje ir kepiau keptuvėje. Abi griežinėlio pusės turi gražiai apskrusti.
Svogūnus supjausčiau kubeliais. Česnaką sugrūdau. Pomidorus taip pat susmulkinau. Daržoves sumaišiau su alyvuogių aliejumi, baltu vynu ir tabasko padažu.
Šis daržovių garnyras labai tinka prie keptų cukinijų tešloje.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...