
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
4 vienetai | kiauliena (nugarinė, kepsniams) |
1 vienetas | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
50 gramų | špinatai |
šiek tiek | druska |
100 gramų | sūris (fermentinis) |
70 gramų | džiūvėsėliai |
3 skiltelės | česnakas |
2 vienetai | pomidorai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
1.
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
2.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
3.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
4.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
5.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
6.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti jautienos kepsneliai
-
Paprasti virtinukai su mėsa
-
Lengvas Zuikis
-
Aštrios naminės dešrelės ant laužo
-
Sultingieji šonkauliukai
-
Jautienos antrekotas su pomidorų ir grybų padažu
-
Karštas plovas
-
Spageti su kukuliais
-
Triušienos vyniotinis
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Rusiškas Befstrogenas
-
Pyragas su mėsa
-
Kebabas ant iešmo
-
Kepta jautienos nugarinė
-
Ukrainietiškas mėsos apkepas
-
Apkepas „Greitukas“
-
Nugarinė ant grotelių
-
Šoninės ir svogūnų pyragas
-
Škotiški kiaušiniai
-
Sūrio ir kiaušinių vyniotinis
Kepsnys su pomidorais ir špinatais
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kiauliena, nugarinė, kepsniams,
4 vienetai -
Kiaušiniai,
1 vienetas - Aliejus
-
Špinatai,
50 gramų - Druska
-
Sūris, fermentinis,
100 gramų -
Džiūvėsėliai,
70 gramų -
Česnakas,
3 skiltelės -
Pomidorai,
2 vienetai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaulienos kepsnius pabarstome druska ir pipirais bei įtriname smulkintu česnaku. Paliekame mažiausiai vieną valandą šaldytuve.
Dubenyje išplakame kiaušinį.
Pomidorus supjaustome kubeliais bei smulkiai supjaustome špinatą.
Fermentinį sūrį sutarkuojame.
Kepsnius pamirkome kiaušinyje ir apvoliojame džiūvėsiuose. Įkaitiname keptuvę su aliejumi ir dedame kepsnius, kuriuos kepame po 4 minutes iš abiejų pusių. Ant iškeptų kepsnių dedame špinatus sumaišytus su smulkintais pomidorais, ant viršaus dedame tarkuoto sūrio. Kepsnius dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200°C temp. ir kepame dar 10 minučių.
Kiaulienos kepsnius su špinatais ir pomidorais patiekiame šiltus su bulvių koše ar kitu mėgiamu garnyru.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...