Kepsniai su sūriu
AUTORIUS:
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos nugarinė
400 gramų sūris (fermentinis)
1.5 stiklinės kečupas (aštrus)
1 stiklinė džiūvėsėliai (malti)
2 vienetai kiaušiniai
šiek tiek svogūnai (marinuoti)
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.
2.
Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
Kepame keptuvėje.
3.
Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepsniai su sūriu

Komentarai: 5
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 4
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Supjaustome nugarinę riekelėmis, išmušame, aptepame pomidoru padažu ir parą marinuojame šaltoje vietoje.

  2. Kiaušinius išplakame su druska, pamirkome plakinyje kepsnius ir apvoliojame džiūvėsėliuose.
    Kepame keptuvėje.

  3. Iškepusius kepsnius sudedame ant skardos, apdėliojame marinuotais svogūnų žiedais ir apibarstome tarkuotu sūriu.
    Kepame 200 C laipsnių temperatūroje, 15 minučių.
    Patiekiame su daržovėmis ir gruzdintomis bulvėmis.

Reklama:

Komentarai (5)


  • luka 2012-01-05 14:53

    Reikės pabandyti,beje ant nuotraukos labai gerai atrodo. :super: :-)


  • jurgita 2011-11-26 09:28

    bandziau taisiti labai patiko super 10balu :super:


Daugiau receptų