Kepintos saulėgrąžos
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
šiek tiek druska
50 gramų saulėgrąžos
šiek tiek aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Norint pakepinti nelukštentas saulėgrąžas galima tai padaryti ir su aliejumi ir be jo (pagal skonį). Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžas, labai mažai aliejaus kad jos blizgėtų (nebūtina) ir dažnai maišydami kepkite vis paragaudami, žiūrėkite, kad jos nesudegtų, bet paruduotų viduje. Kepti reikia atsargiai, nes jos gali labai greit sudegti. Pačiam gale įberkite druskos ir pamaišykite, išpilkite iš keptuvės viską ant laikraščio, kad susigertų perteklinis aliejus ir saulėgrąžos atauštų.

Kepintos saulėgrąžos

Komentarai: 7
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Norint pakepinti nelukštentas saulėgrąžas galima tai padaryti ir su aliejumi ir be jo (pagal skonį). Į įkaitintą keptuvę supilkite saulėgrąžas, labai mažai aliejaus kad jos blizgėtų (nebūtina) ir dažnai maišydami kepkite vis paragaudami, žiūrėkite, kad jos nesudegtų, bet paruduotų viduje. Kepti reikia atsargiai, nes jos gali labai greit sudegti. Pačiam gale įberkite druskos ir pamaišykite, išpilkite iš keptuvės viską ant laikraščio, kad susigertų perteklinis aliejus ir saulėgrąžos atauštų.

Reklama:

Komentarai (7)


  • Kiesa 2011-10-08 14:56

    Visai neblogai tik ta druskyte truputi nubyra :P ir nelieka skonio :P


  • petras 2009-12-29 17:02

    buvo neskanu tikrai :-p :super: %-) :bloga: :-p :-D


  • Rutele@ 2008-08-31 20:10

    buvo labai skanu


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...