Kepenis nuplauti, nusausinti, išpjaustyti gyslas ir plėves.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedeliais.
Obuolius taip pat nulupti ir išėmus sėklides, supjaustyti griežinėliais.
Kepenis apvolioti miltuose.
Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto ir apkepti obuolių griežinėlius, tame pačiame svieste apkepti svogūnus ir padėti šiltai. Kitoje keptuvėje ištirpdinti likusį sviestą ir iškepti kepenis.
Iškeptas kepenis pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sudėti ant šiltos lėkštės ir apdėti obuoliais ir svogūnais.
Kepenys su obuoliais
INGREDIENTAI:
600 gramų | vištų kepenėlės |
2 vienetai | svogūnai |
2 vienetai | obuoliai |
2 valgomieji šaukštai | kvietiniai miltai |
50 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | druska |
0.5 arbatinio šaukštelio | baltieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenys su obuoliais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Vištų kepenėlės,
600 gramų -
Svogūnai,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
2 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
50 gramų -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Baltieji pipirai,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kepenis nuplauti, nusausinti, išpjaustyti gyslas ir plėves.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedeliais.
Obuolius taip pat nulupti ir išėmus sėklides, supjaustyti griežinėliais.
Kepenis apvolioti miltuose.
Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto ir apkepti obuolių griežinėlius, tame pačiame svieste apkepti svogūnus ir padėti šiltai. Kitoje keptuvėje ištirpdinti likusį sviestą ir iškepti kepenis.
Iškeptas kepenis pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sudėti ant šiltos lėkštės ir apdėti obuoliais ir svogūnais.
Reklama:
Komentarai (2)
-
ricardas
2011-01-27 00:51
sveiki,gal galint paaiskinti,kodel kepeneles butina apvolioti miltuose?juk keptuveje lieka tiek nereikalingo slamsto?aciu
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...