Kepenys su obuoliais
AUTORIUS:
INGREDIENTAI:
600 gramų vištų kepenėlės
2 vienetai svogūnai
2 vienetai obuoliai
2 valgomieji šaukštai kvietiniai miltai
50 gramų sviestas
1 arbatinis šaukštelis druska
0.5 arbatinio šaukštelio baltieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kepenis nuplauti, nusausinti, išpjaustyti gyslas ir plėves.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedeliais.
Obuolius taip pat nulupti ir išėmus sėklides, supjaustyti griežinėliais.
Kepenis apvolioti miltuose.
Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto ir apkepti obuolių griežinėlius, tame pačiame svieste apkepti svogūnus ir padėti šiltai. Kitoje keptuvėje ištirpdinti likusį sviestą ir iškepti kepenis.
Iškeptas kepenis pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sudėti ant šiltos lėkštės ir apdėti obuoliais ir svogūnais.

Kepenys su obuoliais

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kepenis nuplauti, nusausinti, išpjaustyti gyslas ir plėves.
Svogūnus nulupti ir supjaustyti žiedeliais.
Obuolius taip pat nulupti ir išėmus sėklides, supjaustyti griežinėliais.
Kepenis apvolioti miltuose.
Keptuvėje ištirpinti pusę sviesto ir apkepti obuolių griežinėlius, tame pačiame svieste apkepti svogūnus ir padėti šiltai. Kitoje keptuvėje ištirpdinti likusį sviestą ir iškepti kepenis.
Iškeptas kepenis pasūdyti ir pabarstyti pipirais, sudėti ant šiltos lėkštės ir apdėti obuoliais ir svogūnais.

Gairės: Keptuvėje
Reklama:

Komentarai (2)


  • ricardas 2011-01-27 00:51

    sveiki,gal galint paaiskinti,kodel kepeneles butina apvolioti miltuose?juk keptuveje lieka tiek nereikalingo slamsto?aciu


Daugiau receptų

Kraunama daugiau...