
400 gramų | kiaulės kepenys |
500 gramų | veršiena |
250 gramų | kiauliena |
100 gramų | kiaulienos lašiniai |
50 gramų | aliejaus |
50 gramų | grybai (džiovinti) |
1 vienetas | morkos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | petražolės |
50 gramų | batonas |
3 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | lauro lapų (lapeliai) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
šiek tiek | imbieras |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | muskatas |
Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30 min. Išėmus formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryti obuoliai
-
Įdaryti kiaušiniai
-
Pusryčių šulinėliai su šonine
-
Pica lavaše jaukiems žiemos vakaras
-
Karšti užkandžiai "Baguette"
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vyšninių pomidorų užkandėlė
-
Tuno pica
-
Silkė su salotomis
-
Vytinta išpjova
-
Įdaryti kiaušiniai ,,Paukščiukai''
-
Pyragėliai su krabų lazdelėmis
-
Arvydo kepintos cukinijos
-
Sūdytos lašišos receptas
-
Piršteliai su aguonomis
-
Silkė su svogunais marinate
-
Bulvių ir lašišos kukuliai
-
Duona įdaryti pomidorai
-
Ant žarijų keptos vištų širdelės
-
Vaisių vėrinukai
Kepenų paštetas

-
Kiaulės kepenys,
400 gramų -
Veršiena,
500 gramų -
Kiauliena,
250 gramų -
Kiaulienos lašiniai,
100 gramų -
Aliejus,
50 gramų -
Grybai, džiovinti,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Svogūnai,
1 vienetas - Petražolės
-
Batonas,
50 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Lauro lapai, lapeliai,
2 vienetai - Kvapieji pipirai
- Imbieras
- Druska
- Juodieji pipirai
- Muskatas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsa, kepenys, daržovės ir grybai išverdami. Virti reikia apie 40-50 minučių. Baigiant virti, sudedami lašiniai, pasūdoma ir verdama, kol suminkštėja. Išvirusi mėsa atvėsinama sultinyje, o kepenys išimamos. Nuėmus plėves, supjaustomos ir patroškinamos aliejuje 5 minutes. Mėsa, kepenys ir išmirkytas sultinyje batonas permalami du kartus. Į masę įmušami kiaušiniai, sudedami prieskoniai, pasūdoma ir išsukama iki purumo.
Kepimo forma ištepama aliejumi, išklojama virtais lašiniais, sukrečiama masė ir kepama 180-200 laipsnių pagal Celsijų orkaitėje 30 min. Išėmus formoje paštetas ataušta, jis išverčiamas į lėkštę, papuošiamas žalumynais.
Komentarai (9)
-
pimpaausis
2015-10-24 10:23
taip tap
-
mantas
2015-10-11 14:47
pats neskaniuosis pastetas kuri ragavau
-
giedrius
2015-10-11 14:46
labai neskanu
-
marius
2015-10-11 14:45
labai neskanu labai blogas pastetas
-
aleksandras
2015-10-11 14:44
sudinas pastetas labai neskanu