Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių
AUTORIUS:
Julija
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
500 gramų vištiena ((kepenėlės))
500 gramų jautiena ((kepenėlės))
300 gramų sviestas
4 vienetai kiaušiniai (virti)
3 vienetai morkos
3 vienetai svogūnai
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname nediodeliame kiekyje aliejaus . Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Padedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį)

Skanaus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepenėlių vyniotinis su kiaušinių

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visas kepenis verdame pasūdytame vandenį ~ 15 min. Morkas sutarkojame burokinė tarka, svogūnus supjaustome kubeliais ir pakepiname nediodeliame kiekyje aliejaus . Sumalame su mėsmale, įdedam kepintų morkų su svogūnais, sviesta. Išmaišome iki vientisos masės. Pagardiname druska, pipiras. Ant kepimo popieriaus dedam dalį kepenų masės, į vidų sudedam nuluptus virtus kiaušinius ir suvyniojame. Padedam į šaldytuvą (geriausiai per naktį)

Skanaus.

Receptą atsiuntė Julija
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų