
Kepenėlių blyneliai
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
700 gramų | vištiena ((kepenėlės)) |
1 vienetas | svogūnai |
1 vienetas | kiaušiniai |
2 valgomieji šaukštai | krakmolas |
šiek tiek | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Vištienos kepenėles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti.
2.
Į jas įmušti kiaušinį, suberti krakmolą ir kubeliais susmulkintą svogūną, pagardinti druska.
3.
Viską gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų, šaukštu imti kepenėlių masę ir dėti į keptuvę.
4.
Apkepti po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vištiena citrininiame marinate su ryžiais (vienos keptuvės patiekalas)
-
Įdaryta velykinė antis
-
Kepta antiena
-
Šventinė višta
-
Marinuoti vištų sparneliai su šonine
-
Vištienos krūtinėlės japoniškai
-
Įdaryta antis
-
Keptos vištos blauzdelės
-
Vištiena jogurto marinate
-
Traškus viščiukas broileris su majonezo marinatu
-
Netikras zuikis su vištiena
-
Keptos kurapkos
-
Vištos ketvirčiai, troškinti aluje
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Troškinta vištiena kinietiškai
-
Vištienos pyragas
-
Vištiena su kopūstais
-
Vištiena orkaitėje
-
Vištiena su sojų daigais
-
Vištiena saldžiarūgščiai
Kepenėlių blyneliai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Vištiena, (kepenėlės),
700 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Krakmolas,
2 valgomieji šaukštai - Aliejus
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Vištienos kepenėles nuplauti, nusausinti ir smulkiai supjaustyti.
Į jas įmušti kiaušinį, suberti krakmolą ir kubeliais susmulkintą svogūną, pagardinti druska.
Viską gerai išmaišyti. Įkaitinti keptuvėje aliejų, šaukštu imti kepenėlių masę ir dėti į keptuvę.
Apkepti po 2-3 minutes iš abiejų pusių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...