
Kepenėlės su vaisiais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
500 gramų | kepenėlės (kiaulienos) |
60 gramų | sviestas |
3 valgomieji šaukštai | miltai |
2 vienetai | svogūnai (vid. dydžio) |
2 vienetai | obuoliai |
2 vienetai | apelsinų |
60 gramų | aliejaus |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% |
šiek tiek | krapai (smulkinti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Orkaitėje keptas paršelis
-
Sprandinės kepsnys su morkomis
-
Kepta jautiena su kriaušėmis
-
Kiaulienos nugarinės kepsneliai su svogūnų-grietinėlės padažu
-
Mėsos, bulvių ir makaronų apkepas
-
Basturma
-
Kotletukai su padažu su brokoliais
-
Ant iešmo kepta aviena
-
Šašlykai citrinų marinate
-
Mėsos paplotėlis
-
Veršienos kepsnys
-
Gruziškas jautienos šašlykas
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Paprika įdaryta faršu
-
Šeimos mėgstamiausi kepsniukai
-
Veršienos kumpis su obuoliais
-
Balandėliai pagal Viką
-
Kepta marinuota veršiena
-
Aštroki šašlykai
-
Mėsos duona
Kepenėlės su vaisiais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Kepenėlės, kiaulienos,
500 gramų -
Sviestas,
60 gramų -
Miltai,
3 valgomieji šaukštai -
Svogūnai, vid. dydžio,
2 vienetai -
Obuoliai,
2 vienetai -
Apelsinai,
2 vienetai -
Aliejus,
60 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 mililitrų - Krapai, smulkinti
- Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
prieš ruošimą kepenėles kelioms valandoms pamerkite į pieną, tada nuvalykite, perplaukite ir smulkiai supjaustykite. Kepenėles pasūdykite, pabarstykite pipirų, apvoliokite miltuose ir iškepkite ištirpintame, įkaitintame svieste. Atskirai keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepkite smulkiai supjaustytus svogūnus, nuluptas ir susmulkintus obuolius, apelsinus, supilkite grietinėlę ir dar kelias minutes troškinkite. Iškepusias kepenėles sudėkite ant pašildytos lėkštės, uždėkite troškintus vaisius, pabarstykite susmulkintais krapais. Valgykite su bulvėmis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...