Kelmučių - marinatas
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | kelmučiai |
1 litras | vanduo (marinatui) |
100 gramų | acto |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
1 valgomasis šaukštas | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
3 skiltelės | česnakas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbiero sirupas
- Kavos padažas
- Pietų Prancūzijos česnakų padažas
- Padažas virtoms bulvėms
- Česnakų padažas keptai vištienai
- Cukinijų ir jūros gėrybių padažas
- Aštrus padažas
- Padažas su avokadu
- Baravykų padažas
- Džiūvėsėlių padažas
- Itališkas pomidorų padažas
- Jogurto padažas
- Vinaigrette užpilas su žolelėmis
- Pomidorų padažas picai
- Grybų padažas
- Uogų padažas blynams
- Marinatas vištienai
- Pomidorų, krienų ir česnakų padažas
- Krienų-majonezo padažas
- Krienų užpilas
Kelmučių - marinatas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Kelmučiai
-
Vanduo, marinatui,
1 litras -
Actas,
100 gramų -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Druska,
1 valgomasis šaukštas - Juodieji pipirai
- Kvapieji pipirai
-
Česnakas,
3 skiltelės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kelmučiams supjaustome, nuplauname. Verdame dviejuose vandenyje, pirmą kartą palaikome kol užvirs, nupilame su putomis ir praplauname. Antrą kartą verdame 30 minučių po užvirimo. Paruošiame marinadą. Išvirtus kelmučius ir česnako skilteles sudedame į verdantį marinatą 3 minutėms. Išpilstome į iškaitintus stiklainius ir užsukame iškaitintais dangteliais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...