šiek tiek | kiauliena (šonkauliai) |
šiek tiek | kiaulienos faršas |
šiek tiek | pievagrybiai (marinuoti) |
šiek tiek | prieskoniai |
šiek tiek | pievagrybiai (marinuoti) |
šiek tiek | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Šašlykiukai storuliukams
- Guliašas su šafranu
- Sibiro koldūnai
- Virta marinuotos jautienos nugarinė
- Kiaulienos suktinukai
- Pikantiški veršienos kepsniai
- Lazaninis makaronų apkepas
- Šonkauliukai
- Jautiena kiniškai
- Spanguolinis šašlykas
- Kepta jautienos nugarinė
- Kepsnys su makaronais
- Kiaulienos kepsnys
- Traškus kiaulienos kepsnys, marinuotas su Ancho aitriosiomis paprikomis
- Mėsos kukuliai grietinėlės padaže
- Kiaulienos sprandinės kepsnys “Armonika”
- Kumpis su šparaginėmis pupelėmis
- Bačkonių suktinukas
- Avienos ir paukštienos šašlykas - kebabas
- Šonkauliukai su svogūnų ir paprikų padažu
Kelmas
- Paruošimo laikas:
- Kiauliena, šonkauliai
- Kiaulienos faršas
- Pievagrybiai, marinuoti
- Prieskoniai
- Pievagrybiai, marinuoti
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Šonkaulius užmarinuoti nakčiai prieskoniais ir druska. Iš jų susukti cilindrą ir užpildyt faršu su grybais. Kept apie 1-1,5 val orkaitėje 180-200 laipsnių. Papuošt petražolėm ir marinuotais šampinjonais.
Komentarai (16)
-
irmantas
2011-03-09 14:50
farsas gerai,bet as asmeniskai nenaudociau jo sitam patiekalui,turi apsisprest ar "kotletus"valgysi ar suonkaulius,nesigynciju atrodo papuosimas puikiai,bet du patiekalai vienoj lekstej nekas,galu gale galima raugintu tusintu kopustu i vidu pridet
-
egle
2011-02-18 14:01
viskas cia labai grazu. :super:
-
Ramunė
2011-01-20 22:46
Kelmas tikrai labai geras gražus dalykas, labai papuošia stalą, bet dar galiu pasakyti paprastesnį ir geresnį variantą. Faršo negrūsti į šonkauliukų vidų, o kepti šonkauliukus atskirai, padarius kelmo formą, o šalia skardoje kartu kepti ir iš faršo padarytus burbuliukus (kamuoliukus). Iškepus , burbuliukus sudedame į kelmo vidų. Šiuo metu neturiu nuotraukos, kitą kartą įdėsiu nuotrauką, kaip tai atrodo. Tiesiog fantastika. Paprasta ir greita.
-
Lina
2010-08-17 07:19
sitoki kelma maciau pas svogeri, geeeras, gal net tamstos keptas :bravo: Kai paragausiu pasakysiu ar skanu :-D
-
jurga
2010-04-02 15:22
nu ir kodel tau atrodo kad jis negraziai papuostas :galvoju: .tai atsiusk savo nuotrauku kur originaliai papuostas :-) .o cia kaip priklauso ant kelmuko auga grybukai :super: :ok:
-
jaunoji kulinare
2010-03-31 19:07
puikus receptas tik sioje foto negraziai atrodo, galima labai orginaliai papuosti tampa skania stalo puosmena
-
Linksmute
2010-03-02 18:30
:-) As tai paprastai ta kelma iskepu , o i iskepusio viduri prikreciu bulviu koses . Ant virsaus dar uzkreciu kepintu darzoviu. Na , cia zinoma ,kiekvieno skonio reikalas , bet su farsu man nelabai patinka. :-D
-
alina
2010-03-01 19:49
karsta galima, bet man skaniau saltas.
-
jurga
2010-02-28 20:17
o tai ka jo karsto negalima valgyti %-) ,butinai salta :-o
-
alina
2010-02-28 11:43
sutvirtinu su dantu krapstukais, o kai atsala isimu, nes valgomas kelmas saltas :super: