Kelmas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
šiek tiek kiauliena (šonkauliai)
šiek tiek kiaulienos faršas
šiek tiek pievagrybiai (marinuoti)
šiek tiek prieskoniai
šiek tiek pievagrybiai (marinuoti)
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Šonkaulius užmarinuoti nakčiai prieskoniais ir druska. Iš jų susukti cilindrą ir užpildyt faršu su grybais. Kept apie 1-1,5 val orkaitėje 180-200 laipsnių. Papuošt petražolėm ir marinuotais šampinjonais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kelmas

Komentarai: 16
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Šonkaulius užmarinuoti nakčiai prieskoniais ir druska. Iš jų susukti cilindrą ir užpildyt faršu su grybais. Kept apie 1-1,5 val orkaitėje 180-200 laipsnių. Papuošt petražolėm ir marinuotais šampinjonais.

Reklama:

Komentarai (16)


  • irmantas 2011-03-09 14:50

    farsas gerai,bet as asmeniskai nenaudociau jo sitam patiekalui,turi apsisprest ar "kotletus"valgysi ar suonkaulius,nesigynciju atrodo papuosimas puikiai,bet du patiekalai vienoj lekstej nekas,galu gale galima raugintu tusintu kopustu i vidu pridet


  • egle 2011-02-18 14:01

    viskas cia labai grazu. :super:


  • Ramunė 2011-01-20 22:46

    Kelmas tikrai labai geras gražus dalykas, labai papuošia stalą, bet dar galiu pasakyti paprastesnį ir geresnį variantą. Faršo negrūsti į šonkauliukų vidų, o kepti šonkauliukus atskirai, padarius kelmo formą, o šalia skardoje kartu kepti ir iš faršo padarytus burbuliukus (kamuoliukus). Iškepus , burbuliukus sudedame į kelmo vidų. Šiuo metu neturiu nuotraukos, kitą kartą įdėsiu nuotrauką, kaip tai atrodo. Tiesiog fantastika. Paprasta ir greita.


  • Lina 2010-08-17 07:19

    sitoki kelma maciau pas svogeri, geeeras, gal net tamstos keptas :bravo: Kai paragausiu pasakysiu ar skanu :-D


  • jurga 2010-04-02 15:22

    nu ir kodel tau atrodo kad jis negraziai papuostas :galvoju: .tai atsiusk savo nuotrauku kur originaliai papuostas :-) .o cia kaip priklauso ant kelmuko auga grybukai :super: :ok:


  • jaunoji kulinare 2010-03-31 19:07

    puikus receptas tik sioje foto negraziai atrodo, galima labai orginaliai papuosti tampa skania stalo puosmena


  • Linksmute 2010-03-02 18:30

    :-) As tai paprastai ta kelma iskepu , o i iskepusio viduri prikreciu bulviu koses . Ant virsaus dar uzkreciu kepintu darzoviu. Na , cia zinoma ,kiekvieno skonio reikalas , bet su farsu man nelabai patinka. :-D


  • alina 2010-03-01 19:49

    karsta galima, bet man skaniau saltas.


  • jurga 2010-02-28 20:17

    o tai ka jo karsto negalima valgyti %-) ,butinai salta :-o


  • alina 2010-02-28 11:43

    sutvirtinu su dantu krapstukais, o kai atsala isimu, nes valgomas kelmas saltas :super:


Daugiau receptų