Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Sviestą išlydyti ir supilti į plakamus kiaušinius. Įpilti pieną. Gerai išmaišyti.

Keksiukai su uogomis
Porcijų skaičius:
12
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
4 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | cukrus |
150 gramų | sviestas |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
2 stiklinės | miltai |
70 mililitrų | pienas |
2 stiklinės | uogos ( įvairios) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
2.
Miltus persijoti, įberti į juos kepimo miltelius.
Užmaišyti tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.
Užmaišyti tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.
3.
Įmaišyti į tešlą dalį uogų.
Tešlą supilstyti į formeles.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje 20 - 25min.
Iškeptus keksus papuošti uogomis.
Tešlą supilstyti į formeles.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje 20 - 25min.
Iškeptus keksus papuošti uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avižiniai moliūgų keksiukai
-
''Kiaušinukai''
-
Mikro keksiukai
-
Keksiukai “Zebriukai”
-
Grikių su dešrele ir sūriu keksiukai
-
Varškės keksas
-
Varškės keksas
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Keksas
-
Bananinis keksiukas
-
Keksiukai su persikais
-
Jogurtinis keksas su raudonųjų arba juodųjų serbentų kremu
-
Šokoladinai keksiukai
-
Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
-
Dvispalvis keksas su šokoladu
-
Aguonų keksas
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Bananų keksas
-
Kiaušinių keksiukai
-
Keksiukai su varške ir džiovintom slyvom
Keksiukai su uogomis
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 12
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Cukrus,
1.5 stiklinės -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Miltai,
2 stiklinės -
Pienas,
70 mililitrų -
Uogos, įvairios,
2 stiklinės - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti kiaušinius su cukrumi.
Sviestą išlydyti ir supilti į plakamus kiaušinius. Įpilti pieną. Gerai išmaišyti.Miltus persijoti, įberti į juos kepimo miltelius.
Užmaišyti tešlą. Tešla turi gautis grietinės tirštumo.Įmaišyti į tešlą dalį uogų.
Tešlą supilstyti į formeles.
Kepti 170 laipsnių temperatūroje 20 - 25min.
Iškeptus keksus papuošti uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...