Keksiukai su avietėmis
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 14
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 14
110 gramų sviestas ( (kambario temperatūros))
225 gramai cukrus
2 vienetai kiaušiniai ( (kambario temperatūros))
270 gramų kvietiniai miltai
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo milteliai
120 mililitrų pienas ((kambario temperatūros))
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
30 vienetų aviečių (šviežios)
šiek tiek aviečių (šviežios )
1 arbatinis šaukštelis vanilinis cukrus
1 pakelis standiklio
Papuošimui:
250 gramų grietinėlės, 35% (35% - 36% riebumo)
1 valgomasis šaukštas cukrus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pradžioje imame sviestą ir išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinius, supilame pieną ir išsukame iki vientisos masės.
2.
Kitame inde sumaišome miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų, tada supilame į indą su skysta mase ir plakame iki vientisos masės.
3.
Į keksiukų formą sudėliokite jei norite popierines formeles ir dėkite maždaug po vieną šaukštą tešlos. Ant tešlos dedame po tris ar daugiau aviečių. Ir galiausiai dedame pusė šaukšto tešlos, kad dar turėtu vietos pakilti.
4.
Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių (būtinai reikia dėti į įkaitintą orkaitę). Kepame maždaug apie 25 min. Kai iškepa būtinai atvėsiname. Kol aušta išplakame grietinėlę su cukrumi bei grietinėlės standikliu. Puošiame grietinėle ir avietėmis :) Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Keksiukai su avietėmis

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 14
Ingredientai: Papuošimui:
Gaminimo eiga:
  1. Pradžioje imame sviestą ir išplakame su cukrumi, įmušame kiaušinius, supilame pieną ir išsukame iki vientisos masės.

  2. Kitame inde sumaišome miltus, kepimo miltelius ir vanilinį cukrų, tada supilame į indą su skysta mase ir plakame iki vientisos masės.

  3. Į keksiukų formą sudėliokite jei norite popierines formeles ir dėkite maždaug po vieną šaukštą tešlos. Ant tešlos dedame po tris ar daugiau aviečių. Ir galiausiai dedame pusė šaukšto tešlos, kad dar turėtu vietos pakilti.

  4. Įkaitiname orkaitę iki 160 laipsnių (būtinai reikia dėti į įkaitintą orkaitę). Kepame maždaug apie 25 min. Kai iškepa būtinai atvėsiname. Kol aušta išplakame grietinėlę su cukrumi bei grietinėlės standikliu. Puošiame grietinėle ir avietėmis :) Skanaus!

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų