Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas.Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!
Keksas su aguonomis
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
4 vienetai | kiaušiniai |
350 gramų | kvietiniai miltai |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
100 gramų | aguonų |
3 valgomieji šaukštai | cukraus pudra |
200 gramų | sviestas |
1 vienetas | citrinos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškinis keksas
- Šokoladiniai keksiukai
- Kondensuoto pieno keksiukai
- Šokolado keksiukai su vyšnaitėmis
- Keksas su Dumle saldainiais ir aitriosiomis paprikomis
- Kiaušinių keksiukai
- Keksas su razinomis
- Morkų keksiukai
- Bananų keksiukai
- Keksiukai “Zebriukai”
- Dribsnių keksiukai
- Meduoliukai
- Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
- Kapučininiai keksiukai
- Ypatingasis keksas
- Medaus keksiukai
- Kivi keksiukai
- Šokoladiniai keksiukai
- Citrininis keksas
- Keksiukai su spanguolėmis
Keksas su aguonomis
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kvietiniai miltai,
350 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Aguonos,
100 gramų -
Cukraus pudra,
3 valgomieji šaukštai -
Sviestas,
200 gramų -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, sviestą išsukti iki purumo. Maišant sumušti kiaušinius, suberti cukrų, miltus.
Iš pusės citrinos išspausti sultis.
Į tešlą supilti citrinos sultis ir aguonas.Masę sudėti į aliejumi išteptą kekso formą ir kepti 45-60min.
Skanųjį keksą palikti ataušti formoje, išėmus apibarstyti cukraus pudra pagal skonį. Skanaus!
Reklama:
Komentarai (4)
-
Rita
2024-03-10 09:54
Kokia orkaites temperatura?
-
Daiva
2016-04-09 13:58
As dejau 200 g , laukiu rezultato :)
-
E
2015-06-25 20:45
o kiek dėti cukraus?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...