Keksas
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis | druska |
60 mililitrų | pienas |
200 gramų | juodojo šokolado |
110 gramų | sviestas |
220 gramų | cukrus |
2 vienetai | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanilė |
250 gramų | kvietiniai miltai |
1.5 arbatinio šaukštelio | kepimo milteliai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pyragas aguonėlė
- Napoletana picos gaminimas namie
- Aguoninis tortas
- Keksiukai su maskarponės-spanguolių kremu
- Obuolių ir varškės pyragas prie kavos
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Sluoksniuotos tešlos užkandėlė su pikantiškomis salotomis
- Pyragas su persikais ir pudingu
- Amerikietiški vafliai
- Lietinių pyragas
- Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
- Morkų keksiukai
- Gardžios duonos lazdelės
- Naminė duona su saulėgrąžomis
- Skanus riešutų pyragas
- Keksiukai su šokoladinėmis kepurėlėmis
- Aguoninis
- Šventiniai vafliukai
- Riešutinis tartas
- Obuolių pyragas be tešlos
Keksas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
-
Druska,
1 arbatinis šaukštelis -
Pienas,
60 mililitrų -
Juodasis šokoladas,
200 gramų -
Sviestas,
110 gramų -
Cukrus,
220 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Vanilė,
1 arbatinis šaukštelis -
Kvietiniai miltai,
250 gramų -
Kepimo milteliai,
1.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Išplakti minkštą sviestą, cukrų ir kiaušinius iki vientisos kreminės masės. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir dėti į kiaušinių masę. Pilti vanilę ir viską gerai išmaišyti. Supilti pieną ir viską dar kartą gerai išmaišyti. Įmaišyti šokolado gabaliukus. Dėti masę į riebalais pateptą skardą. Kepti 180° C laipsnių temperatūroje apie valandą, kol įbedus ir ištraukus pagaliuką jis bus beveik visiškai švarus.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...