Kefyro panna cotta
Porcijų skaičius:
2
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
300 mililitrų | kefyras |
5 valgomieji šaukštai | vanduo |
1 arbatinis šaukštelis | želatina |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
2.
Ištirpinti garų vonelėje.
3.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
4.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
5.
Tiekti su uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Grietinėlės ir likerio “ POÉMA ” panna cotta (pagal Darių Dabrovolską)
- Mangų - varškės želė desertas
- Varškės pudingas su apelsinais
- Slyvų putėsiai su kiaušiniais
- Pascha
- Uogų skanėstas
- Braškių putėsiai su manų kruopomis
- Varškės torčiukas su persikais
- Grietinės želė su bananais
- Raudonųjų serbentų fantazija
- Desertinė varškė
- Braškinis - jogurtinis torčiukas
- Persikinė želė
- Aviečių sulčių drebučiai
- Želė su trešnemis ir persikais
- Sluoksniuotas želė desertas
- Naminis braškinis "Rahat-lokum"
- Tortas "Mozaika"
- Grietinėlės gardėsis su braškėmis
- Mėtinė kivių želė su citrina
Kefyro panna cotta
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 2
-
Kefyras,
300 mililitrų -
Vanduo,
5 valgomieji šaukštai -
Želatina,
1 arbatinis šaukštelis -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Želatiną užpilti vandeniu, palikti išbrinkti 10 minučių.
Ištirpinti garų vonelėje.
Sumaišyti su kefyru ir vaniliniu cukrumi.
Supilstyti į indelius ir palikti stingti šaldytuve.
Tiekti su uogomis.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...