Kefyriniai sklinžiai
AUTORIUS:
Lina
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
1 stiklinė kefyras
1 vienetas kiaušiniai
2 valgomieji šaukštai cukrus
šiek tiek obelių aliejus
1 stiklinė miltai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).

Skanaus!

Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.



Šaltini: žurnalas "Prie kavos"

Populiariausi receptai šią savaitę

Kefyriniai sklinžiai

Komentarai: 2
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Išplakti kiaušinį su druska, supilti kefyrą, maišant, suberti miltus (tešla turi būti tiršta). Kepti blynus sviesto skonio aliejuje. Patiekti su medumi, uogiene, uogomis ar grietine, sumaišyta su cukrumi ar spirgintais lašinukais (tada cukraus dėti mažiau).

Skanaus!

Blynai yra vienas seniausių patiekalų. Blynus valgė tiek bajorai, tiek paprasti kaimo žmonės. Galbūt daugiau skyrėsi pagardai prie blynų.



Šaltini: žurnalas "Prie kavos"

Receptą atsiuntė Lina
Reklama:

Komentarai (2)


Daugiau receptų