800 gramų | kiauliena |
2 vienetai | kiaušiniai |
2 vienetai | svogūnai |
50 gramų | sviestas (tirpintas) |
30 gramų | taukai (kiaulių) |
100 gramų | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Omletui reikės: kiaušinis, 1,5 šaukšto pieno, šaukštelis riebalų.
Kiauliena sumalama, pridedama riebaluose pakepintų svogūnų, įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Iš masės formuojamas paplotis, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su kapotais svieste pakepintais svogūnais, įberiama prieskonių, druskos. Iš kiaušinio ir pieno iškepamas omletas, į kurį sudedamas agurkų įdaras. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu tiekiama virtų daržovių, šviežių ar raugintų agurkų.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aurimo šašlykas
- Kiaulienos kotletai
- Kiaulienos šonkauliai su daržovėmis
- Sūdyti kaimiški lašiniai
- Paprika įdaryta faršu
- Sprandinės šašlykas alaus ir granatų marinate
- Varškės ir maltos mėsos apkepas su sūriu
- Purienos
- Šašlykas "Geras apetitas"
- Jautienos muštinis su svogūnais
- Žiedinių kopūstų apkepas
- Faršu įdarytos bulvės
- Mėsos apkepėlė
- Šonkauliukai saldžiarūgščiame padaže
- Kepsnys Verseka
- Jautienos čenakai
- Jautienos nugarinė, marinuota daržovių sultinyje ir sojų padaže
- Šašlykas svogūnų marinate
- Troškinti įdaryti agurkai
- Įdaryti pievagrybiai
Kėdainių maltinis
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
800 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Svogūnai,
2 vienetai -
Sviestas, tirpintas,
50 gramų -
Taukai (kiaulių),
30 gramų -
Džiūvėsėliai,
100 gramų - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Įdarui reikės: 300 g marinuotų agurkų, 4 svogūnai, 3 šaukštai tirpinto sviesto, truputį pipirų, lauro lapelių.
Omletui reikės: kiaušinis, 1,5 šaukšto pieno, šaukštelis riebalų.
Kiauliena sumalama, pridedama riebaluose pakepintų svogūnų, įmušami kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Iš masės formuojamas paplotis, ant jo dedamas įdaras.
Įdarui marinuoti agurkai supjaustomi kubeliais ir sumaišomi su kapotais svieste pakepintais svogūnais, įberiama prieskonių, druskos. Iš kiaušinio ir pieno iškepamas omletas, į kurį sudedamas agurkų įdaras. Šis įdaras dedamas ant mėsos papločio ir suvyniojamas į volelį. Jis aptepamas kiaušinio plakiniu, apibarstomas džiūvėsėliais ir kepamas riebaluose keptuvėje, o vėliau — orkaitėje. Maltinis tiekiamas užpiltas sviestu. Kartu tiekiama virtų daržovių, šviežių ar raugintų agurkų.
Komentarai (10)
-
geresnei
2010-03-09 20:18
Laukiam laukiam foto... :)
-
geresne
2010-03-07 17:57
O aš vis masčiau, kur tuos baisiuosius marinuotus agurkus kišti... Į kotletą pasirodo :-D .
Spėju bus skanu, įmesiu foto.
-
violeta maikstenaite
2009-01-19 14:19
patiekalas labai skanus bet man vietoj agurku galetu but grybai :super: :super: