
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | mėta |
šiek tiek | kalendra |
2 vienetai | svogūnai |
400 gramų | veršiena |
šiek tiek | avienos |
Pasiruoškite indą su vandeniu, skiestu trupučiu acto (vilgyti rankoms). Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuokite cepelino formos, apie 10-15cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverkite mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų ar orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apoe 20 min. Jei kebabus kepate keptuvėje, kepkite juos vartydami ant nedidelės ugnies. Iškeptus kebabus apibarstykite žalumynais ir iš kart patiekite.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jautienos maltinukai
-
Įdarytos parikos
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
-
Mėsos ir daržovių vėrinukai
-
Kiaulienos šašlykai
-
Šeimos pusryčiai "Gėlytės"
-
Kiaulienos kepsneliai su ananasais
-
Kotletukai
-
Koldūnai su mėsa
-
Kiaulienos nugarinė įdaryta brinzos sūriu
-
Orkaitėje kepti kotletai
-
Skanus šašlykiukas
-
Ryžių ir veršienos blyneliai
-
Lengvi kiaulienos kepsneliai
-
Lengvas Zuikis
-
Neįprasti šašlykai
-
Kepsnys “Kelmas”
-
Giminės kotletai ant laužo
-
Mėsa su apelsinais
-
Netikras Zuikis kitaip
Kebabas ant iešmo

- Paruošimo laikas:
- Juodieji pipirai, malti
- Druska
- Petražolės
- Mėta
- Kalendra
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Veršiena,
400 gramų - Aviena
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Avieną ir veršieną sumalkite du kartus. Svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Sumaišykite mėsą su svogūnu, prieskoniais, druska, pagal skonį žalumynais. Faršą gerai išmaisykite ir mėtykite į gilų indą, kad jis taptų minkštesnis, po to palaikykite jį šaldytuve apie 30-40 min.
Pasiruoškite indą su vandeniu, skiestu trupučiu acto (vilgyti rankoms). Pamirkius rankas vandeny, iš faršo suformuokite cepelino formos, apie 10-15cm ilgio kotletus. Juos atsargiai, kad neatsirastų įplyšimų perverkite mediniu iešmu. Kebabus geriausia apkepinti virš žarijų ar orkaitėje, 200 laipsnių temperatūroje apoe 20 min. Jei kebabus kepate keptuvėje, kepkite juos vartydami ant nedidelės ugnies. Iškeptus kebabus apibarstykite žalumynais ir iš kart patiekite.
Komentarai (5)
-
Iveta2
2011-06-17 12:39
tikreusei skaniu