Pupelės paskrudinamos, sumalamos ir, užpylus 3 stiklinėmis verdančio vandens, pakaitinamos. Iš likusio vandens su vanile ir cukrumi išverdamas sirupas.
Į butelį supilamas spiritas, kava bei sirupas ir palaikoma 3—4 dienas. Pastovėjęs likeris nufiltruojamas ir supilstomas į butelius. Ilgiau išlaikytas likeris būna skanesnis.
Kavos likeris
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 litras | spiritas |
6 stiklinės | vanduo |
200 gramų | kava (pupelės) |
800 gramų | cukrus |
šiek tiek | vanilė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieno ir likerio kokteilis
- Kavos likeris
- Braškių likeris
- Apelsinų likeris
- Alaus kokteilis su Cola
- Alaus Margarita
- Tamsaus alaus kokteilis
- Kokosinis kokteilis
- Kokteilis „Poemos suviliota“ (pagal Robertą Janovskį)
- Ledų kokteilis su likeriu
- Naminis kiaušinių likeris
- Bočių gėrimas
- Kokteilis „Mėnesiena“
- Brendžio kokteilis "Keistas jausmas"
- Erškėtrožių uogų likeris
- Kmynų likeris
- Brendis "Aleksandras"
- Alkoholinis kokteilis "Rožinis šėlsmas"
- Naminis likeris
- Kiaušinių likeris
Kavos likeris
Komentarai:
9
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Spiritas,
1 litras -
Vanduo,
6 stiklinės -
Kava, pupelės,
200 gramų -
Cukrus,
800 gramų - Vanilė
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pupelės paskrudinamos, sumalamos ir, užpylus 3 stiklinėmis verdančio vandens, pakaitinamos. Iš likusio vandens su vanile ir cukrumi išverdamas sirupas.
Į butelį supilamas spiritas, kava bei sirupas ir palaikoma 3—4 dienas. Pastovėjęs likeris nufiltruojamas ir supilstomas į butelius. Ilgiau išlaikytas likeris būna skanesnis.
Reklama:
Komentarai (9)
-
Giedrius
2018-04-27 20:56
Is aprasymo atrodo jog gerai spardo ;D
-
(anonimas)
2010-01-26 16:31
LABAI LIUKSISKAS GERIMAS GAVOSI. KETURIESE PRISIGEREM. %-)
-
Sandra
2009-12-27 16:30
Sweiki. o galima pvz vietije spirito pilti nestipra naminuke? Zinau skamba ziauriai, bet man labai reikia zinot :-)
-
(anonimas)
2009-07-24 16:50
8-|
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...